fbpx

Particuliere zorg bij Parkinson

De ziekte van Parkinson heeft een grote invloed op patiënten en hun omgeving. Onze professionele zorgverleners kennen het ziekteverloop van de ziekte van Parkinson en kunnen mantelzorgers perfect ondersteunen of ontlasten. Onze betrouwbare verzorgers stellen u centraal en geven u de aandacht en zorg die u verdient.

24-uurs professionele mantelzorgers

De ziekte van Parkinson is een chronische aandoening. Doordat de klachten langzaam toenemen heeft de ziekte vaak een grote impact op patiënten en hun omgeving. Na verloop van tijd wordt een patiënt steeds afhankelijker van zorg. Daardoor worden uiteindelijk vier van de tien patiënten opgenomen in een verpleeghuis.

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners. Onze betrouwbare zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en hebben ervaring met Parkinson. De particuliere verzorgers zijn in feite professionele mantelzorgers. Zij kennen het ziekteverloop en houden hier rekening mee. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om comfortabel in uw vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar

De professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs Zorgservice staan de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met huishoudelijke hulp. Daarnaast zijn onze professionele mantelzorgers ook nog eens goed gezelschap. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener gewoon wat afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen

24-uurs Zorgservice helpt mensen die vaak in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. Iedereen is uniek, daarom bieden wij altijd zorg op maat aan. De professionele mantelzorgers kunnen uw naasten ondersteunen in hun zorgtaken. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de thuiszorg vaak erg betaalbaar. 

Ga voor meer informatie over de kosten naar de pagina Financiering.

Wat voor zorg u ook kiest, onze zorgverleners kunnen altijd ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Kostenoverzicht aanvragen

Vul onderstaand formulier in