24-uurs Zorgservice inwonende zorgverlener

Een inwonende zorgverlener in huis

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners. De verplegers, verzorgers en professionele mantelzorgers waarmee we werken zijn afkomstig uit Nederland of uit het buitenland. Onze betrouwbare zorgverleners zijn altijd goed opgeleid, gekwalificeerd en hebben ze ervaring in de (thuis-)zorg. Zij stellen uw zorgbehoefte centraal en bieden u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

24-uurs particuliere verzorger

Onze inwonende zorgverleners ontzorgen u en uw naasten. Ze hebben de aandacht en tijd voor u die u verdient. Hun aanwezigheid is vaak ook een geruststellende gedachte voor uw naasten. Op deze manier kunnen onze inwonende zorgverleners ook eventuele mantelzorgers ontlasten. Zo hebben uw familie en vrienden weer écht tijd voor u, zonder dat zij zich druk hoeven te maken om zorgtaken.

De verzorgers houden zich bezig met verschillende zorgtaken. Variërend van verzorging tot aan verpleging. Daarnaast nemen onze zorgverleners de tijd om het u naar uw zin te maken. Ze staan altijd open voor een praatje en gaan ook graag wat leuks met u doen. Heeft u even geen behoefte aan gezelschap? Dan trekt de zorgverlener zich gewoon even terug.

Buitenlandse zorgverleners

In de (thuis-)zorg wordt het steeds drukker, terwijl er steeds minder zorgverleners zijn. Hierdoor moeten verzorgers steeds sneller werken en hebben zij minder persoonlijke aandacht voor hun cliënten. Terwijl dat juist is waar veel cliënten behoefte aan hebben. Hierdoor neemt ook de druk op mantelzorgers toe. Door naast Nederlandse zorgverleners ook te werken met buitenlandse verzorgers biedt 24-uurs Zorgservice een oplossing voor het personeelstekort in de zorg.

Onze buitenlandse verzorgers komen vaak uit Polen, waar zij goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Zij zijn volledig gediplomeerd en natuurlijk ook gekwalificeerd om in Nederland te werken.

Daarnaast is de zorgcultuur in Polen zo dat Poolse zorgverleners van huis uit gewend zijn om voor hun naasten te zorgen. Hierdoor is de persoonlijke benadering ook duidelijk terug te zien in de zorg. Voor 24-uurs Zorgservice is dit een groot voordeel van werken met Poolse zorgverleners.

Voordat buitenlandse verzorgers naar Nederland komen worden ze goed voorbereid. Zo krijgen al onze verzorgers altijd een basiscursus Nederlandse taal en cultuur. Daarnaast spreken onze zorgverleners ook altijd op zijn minst Duits, Engels en/of Frans. Hierdoor is er nooit een taalbarrière tussen cliënt en verzorger.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?