Ouderenzorg aan huis, betaalbaar vanuit het persoonsgebonden budget

Wat zijn de tarieven voor 24-uurs thuiszorg?

De zorg van 24-uurs Zorgservice is betaalbaar vanuit het persoonsgebonden budget. We hebben veel ervaring met het aanvragen van een PGB. Heeft u hierbij hulp nodig dan bieden we dit altijd gratis en vrijblijvend aan. Natuurlijk is onze zorg ook mogelijk zonder PGB.

24-uurs inwonende thuiszorg vanaf €99,00 per dag

De 24-uurs zorg van 24-uurs Zorgservice is altijd maatwerk. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maken we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke zorgbehoeften en -budget. 

Afhankelijk van het type zorg dat u wenst is 24-uurs verzorging al mogelijk vanaf €99,00 per dag. Voor een indicatie van onze zorgtarieven voor inwonende 24-uurs zorg kunt u klikken op onderstaande link.

Wat kost thuiszorg van 24-uurs Zorgservice?

Onderstaande tabel geeft u een idee van de zorgkosten van 24-uurs Zorgservice. Deze prijzen zijn echter niet definitief en gebaseerd op gemiddelden. Op basis van een persoonlijke kennismaking ontvangt u altijd een voorstel op maat. Geen cliënt is tenslotte hetzelfde.

  • Huishoudelijke hulp Vanaf €3100,00 per maand

    Voornamelijk huishoudelijke hulp.

  • Volledige inwonende zorg Vanaf €3400,00 per maand

    Huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en individuele begeleiding.

  • Volledige inwonende zorg met verpleging Vanaf €3800,00 per maand

    Huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging én individuele begeleiding.

Vraag gratis een zorgconsult aan

Tijdens een zorgconsult stellen we samen met u vast waar uw zorgbehoefte ligt. Op basis daarvan kunnen we u vervolgens een voorstel op maat doen. Het zorgconsult is gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?