24-uurs Zorgservice ouderenzorg aan huis

Wat zijn de tarieven voor 24-uurs thuiszorg?

De zorg van 24-uurs Zorgservice is betaalbaar vanuit het persoonsgebonden budget. We hebben veel ervaring met het aanvragen van een PGB. Heeft u hierbij hulp nodig dan bieden we dit altijd gratis en vrijblijvend aan. Natuurlijk is onze zorg ook mogelijk zonder PGB.

24-uurs inwonende thuiszorg vanaf €100,00 per dag

De 24-uurs zorg van 24-uurs Zorgservice is altijd maatwerk. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maken we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke zorgbehoeften en -budget. 

Afhankelijk van het type zorg dat u wenst is 24-uurs verzorging al mogelijk vanaf €100,00 per dag. Voor een indicatie van onze zorgtarieven voor inwonende 24-uurs zorg kunt u klikken op onderstaande link.

Wat kost thuiszorg van 24-uurs Zorgservice?

Onderstaande tabel geeft u een idee van de zorgkosten van 24-uurs Zorgservice. Deze prijzen zijn echter niet definitief en gebaseerd op gemiddelden. Op basis van een persoonlijke kennismaking ontvangt u altijd een voorstel op maat. Geen cliënt is tenslotte hetzelfde.Er komen geen extra kosten bij  zo als bijv. feestdagenuitkering of reiskosten van de zorgverlener.Deze zijn inbegrepen bij de maandbedrag.

Vraag gratis een zorgconsult aan

Tijdens een zorgconsult stellen we samen met u vast waar uw zorgbehoefte ligt. Op basis daarvan kunnen we u vervolgens een voorstel op maat doen. Het zorgconsult is gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?