24-uurs Zorgservice ouderenzorg aan huis

Wat kost inwonende thuiszorg?

De zorg van 24-uurs Zorgservice is volledig betaalbaar vanuit het persoonsgebonden budget. We hebben veel ervaring met het aanvragen van een PGB. Heeft u hierbij hulp nodig dan bieden we dit altijd gratis en vrijblijvend aan. Ook zorg zonder PGB is mogelijk.

Tarieven 24-uurs inwonende thuiszorg

De 24-uurs zorg van 24-uurs Zorgservice is altijd maatwerk. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maken we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke zorgbehoeften en -budget. 

Afhankelijk van het type zorg dat u wenst is 24-uurs verzorging al mogelijk vanaf €4500,00 per maand. Heeft u behoefte aan thuiszorg voor een aantal uur per dag of -week? Dan is dat al mogelijk vanaf 4 aaneengesloten uren per dag, op basis van een minimum van 24 uur per week. In dat geval bedraagt het tarief €45,00 per uur (+ reiskosten á €0,22 per kilometer), afhankelijk van het type zorg dat u wenst.

Onze zorgtarieven zijn gebaseerd op de Nederlandse zorg indicaties. Daardoor is onze zorg volledig betaalbaar vanuit een persoonsgebonden budget. 24-uurs Zorgservice heeft veel ervaring met het aanvragen van een PGB en helpt u hier ook gratis en vrijblijvend mee. Op die manier houden wij onze zorg toegankelijk voor iedereen. Iedereen heeft tenslotte recht op goede zorg.

Wat kost thuiszorg van 24-uurs Zorgservice?

Onderstaande tabel geeft u een indicatie van de zorgkosten bij 24-uurs Zorgservice. Deze prijzen zijn echter niet definitief en gebaseerd op gemiddelden. Na een vrijblijvende kennismaking ontvangt u altijd een voorstel op basis van uw persoonlijke situatie. Geen cliënt is tenslotte hetzelfde. 

Op onderstaande kosten zijn geen extra kosten zoals feestdagenuitkeringen van toepassing. Tot slot zijn reiskosten uiteraard ook niet van toepassing wanneer het gaat om inwonende zorgverlening. 

Zorg rondom feestdagen en vakantie

Op officiële landelijke feestdagen heeft de zorgverlener recht op vakantie. In overleg met de cliënt kan het voorkomen dat de zorgverlener desondanks toch doorwerkt, maar dit is niet altijd het geval. Houd er dus tijdig rekening mee dat u alternatieve zorg heeft tijdens feestdagen, of overleg dit met uw zorgverlener. Uiteraard proberen wij in onze planning zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.

Wanneer onze zorgverleners doorwerken tijdens feestdagen wordt hier een extra feestdagenvergoeding van €272,00 voor in rekening gebracht. Ook deze vergoeding kan betaald worden vanuit het persoonsgebonden budget.

Vraag gratis een zorgconsult aan

Tijdens een zorgconsult stellen we samen met u vast waar uw zorgbehoefte ligt. Op basis daarvan kunnen we u vervolgens een voorstel op maat doen. Het zorgconsult is gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?