24-uurs Zorgservice inwonende zorgverlener

Over 24-uurs Zorgservice

24-uurs Zorgservice is een bureau gespecialiseerd in bemiddeling van 24-uurs particuliere thuiszorg24-uurs Zorgservice werkt met zowel Nederlandse als Poolse inwonende zorgverleners, om zo een uitkomst te bieden voor het tekort aan zorgverleners uit Nederland. 

Wij staan voor persoonlijk contact en zorgen ervoor dat u de zorg krijgt die u verdient.

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners

Al onze zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd, betrouwbaar en hebben ervaring in de (thuis-)zorg. Veel van onze professionele zorgverleners zijn afkomstig uit uit Polen, maar we werken ook met verzorgers uit Nederland. Dus wanneer u zich meer op uw gemakt voelt bij een Nederlandse zorgverlener is dit geen probleem.

In alle gevallen stellen onze professionele mantelzorgers en verplegers uw zorgbehoefte centraal en bieden zij u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

Onze inwonende zorgverleners ontzorgen u en uw naasten

Ze hebben de aandacht en tijd voor u die u verdient. Hun aanwezigheid is vaak ook een geruststellende gedachte voor uw naasten. Op deze manier kunnen onze inwonende zorgverleners ook mantelzorgers ontlasten. Zo hebben uw familie en vrienden weer écht tijd voor u, zonder dat zij zich druk hoeven te maken om zorgtaken.

Buitenlandse zorgverleners

In de (thuis-)zorg wordt het steeds drukker, terwijl er steeds minder zorgverleners zijn. Hierdoor moeten verzorgers steeds sneller werken en hebben zij minder persoonlijke aandacht voor hun cliënten. Terwijl dat juist is waar veel cliënten behoefte aan hebben. Hierdoor neemt ook de druk op mantelzorgers toe. Door naast Nederlandse zorgverleners ook te werken met buitenlandse verzorgers biedt 24-uurs Zorgservice een oplossing voor het personeelstekort in de zorg.

Onze buitenlandse verzorgers komen vaak uit Polen, waar zij goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Zij zijn volledig gediplomeerd en natuurlijk ook gekwalificeerd om in Nederland te werken.

Daarnaast is de zorgcultuur in Polen zo dat Poolse zorgverleners van huis uit gewend zijn om voor hun naasten te zorgen. Hierdoor is de persoonlijke benadering ook duidelijk terug te zien in de zorg. Voor 24-uurs Zorgservice is dit een groot voordeel van werken met Poolse zorgverleners.

Voordat buitenlandse verzorgers naar Nederland komen worden ze goed voorbereid. Zo krijgen al onze verzorgers altijd een basiscursus Nederlandse taal en cultuur. Daarnaast spreken onze zorgverleners ook altijd op zijn minst Duits, Engels en/of Frans. Hierdoor is er nooit een taalbarrière tussen cliënt en verzorger.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?