24-uurs zorgservice

Over 24-uurs Zorgservice

24-uurs Zorgservice is een bureau gespecialiseerd in bemiddeling van 24-uurs particuliere thuiszorg. 24-uurs Zorgservice werkt met zowel Nederlandse als Poolse inwonende zorgverleners, om zo een uitkomst te bieden voor het tekort aan zorgverleners uit Nederland. 

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en ervaren zorgverleners. Onze betrouwbare zorgverleners komen veelal uit Polen, waar zij goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Op die manier bieden we een uitkomst voor het groeiende personeelstekort in de Nederlandse zorg en houden we de zorg toegankelijk voor iedereen. 

Indien u kiest voor zorg van één van onze buitenlandse zorgverleners dan garanderen wij dat uw verzorger altijd goed is opgeleid en ervaring heeft in de (thuis-)zorg. Al onze verzorgers stellen uw zorgbehoefte centraal en bieden u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

In- en uitwonende zorg in heel Nederland

Naast inwonende thuiszorg biedt 24-uurs Zorgservice ook uitwonende zorg in heel Nederland. Of het nu gaat om ondersteuning bij algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals hulp bij het in- en uit bed komen, koken en een gezellig sociaal praatje of om volledige verpleging: onze zorgprofessionals bieden u de zorg die u verdient. Zo kunt u in het comfort van uw eigen huis blijven wonen.

24-uurs Zorgservice biedt zorg aan in heel Nederland. We hebben een groot netwerk met zorgverleners, vrijwel altijd dus ook een zorgverlener bij u in de buurt.

 

24-uurs zorgservice biedt landelijke zorg aan

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en ervaren zorgverleners

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en ervaren zorgverleners. Onze betrouwbare zorgverleners komen veelal uit Polen, waar zij goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Op die manier bieden we een uitkomst voor het groeiende personeelstekort in de Nederlandse zorg en houden we de zorg toegankelijk voor iedereen. Indien u kiest voor zorg van één van onze buitenlandse zorgverleners dan garanderen wij dat uw verzorger altijd goed is opgeleid en ervaring heeft in de (thuis-)zorg. Al onze verzorgers stellen uw zorgbehoefte centraal en bieden u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

De buitenlandse professionele verzorgers van 24-uurs Zorgservice worden goed voorbereid voordat zij naar Nederland komen. Zo krijgen zij een basiscursus Nederlandse taal en cultuur aangeboden voordat ze naar Nederland komen. In de meeste gevallen spreken onze zorgverleners daarnaast ook Duits en/of Engels.

Onze inwonende zorgverleners ontzorgen u en uw naasten

Ze hebben de aandacht en tijd voor u die u verdient. Hun aanwezigheid is vaak ook een geruststellende gedachte voor uw naasten. Op deze manier kunnen onze inwonende zorgverleners ook mantelzorgers ontlasten. Zo hebben uw familie en vrienden weer écht tijd voor u, zonder dat zij zich druk hoeven te maken om zorgtaken.

Buitenlandse zorgverleners

In de (thuis-)zorg wordt het steeds drukker, terwijl er steeds minder zorgverleners zijn. Hierdoor moeten verzorgers steeds sneller werken en hebben zij minder persoonlijke aandacht voor hun cliënten. Terwijl dat juist is waar veel cliënten behoefte aan hebben. Hierdoor neemt ook de druk op mantelzorgers toe. Door naast Nederlandse zorgverleners ook te werken met buitenlandse verzorgers biedt 24-uurs Zorgservice een oplossing voor het personeelstekort in de zorg.

Onze buitenlandse verzorgers komen vaak uit Polen, waar zij goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Zij zijn gekwalificeerd om in Nederland te werken.

Daarnaast is de zorgcultuur in Polen zo dat Poolse zorgverleners van huis uit gewend zijn om voor hun naasten te zorgen. Hierdoor is de persoonlijke benadering ook duidelijk terug te zien in de zorg. Voor 24-uurs Zorgservice is dit een groot voordeel van werken met Poolse zorgverleners. We horen dit ook van vrijwel al onze cliënten terug.

Voordat buitenlandse verzorgers naar Nederland komen worden ze goed voorbereid. Zo krijgen al onze verzorgers altijd een basiscursus Nederlandse taal en cultuur aangeboden. Daarnaast spreken onze zorgverleners meestal ook Duits, Engels en/of Frans. Hierdoor is er in de praktijk vrijwel nooit een taalbarrière tussen cliënt en verzorger.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?