fbpx
24-uurs Zorgservice zorgverlener met cliënt

Wat kost particuliere thuiszorg?

De particuliere thuiszorg van 24-uurs Zorgservice is betaalbaar vanuit het persoonsgebonden budget (PGB). We hebben veel ervaring met het aanvragen van een PGB. Heeft u hierbij hulp nodig dan bieden we dit altijd gratis en vrijblijvend aan. Natuurlijk is onze zorg ook mogelijk zonder PGB.

De thuiszorg van 24-uurs Zorgservice is altijd maatwerk. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maken we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke zorgbehoeften en  budget. Afhankelijk van het type zorg dat u wenst is 24-uurs verzorging al mogelijk vanaf €4500,00 per maand. Heeft u behoefte aan thuiszorg voor een aantal uur per dag of week? Dan is dat al mogelijk vanaf 4 aaneengesloten uren per dag, op basis van een minimum van 24 uur per week. De kosten zijn afhankelijk van het type zorg dat u wenst.

Al onze zorgtarieven zijn gebaseerd op de Nederlandse zorg indicaties. Daardoor is onze zorg volledig betaalbaar vanuit een persoonsgebonden budget (PGB), in de meeste gevallen hoeven onze cliënten zelf dus niets bij te betalen. 24-uurs Zorgservice heeft veel ervaring met het aanvragen van een PGB en helpt u hier ook gratis en vrijblijvend mee. Op die manier houden wij onze zorg toegankelijk voor iedereen. Iedereen heeft tenslotte recht op goede zorg. 

24-uurs inwonende zorgverlening is al mogelijk vanaf €150 per dag

Afhankelijk van het type zorg dat u wenst is 24-uurs verzorging al mogelijk vanaf €150,00 per dag. Voor een indicatie van onze zorgtarieven voor inwonende 24-uurs zorg kunt u klikken op onderstaande link.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Kostenoverzicht aanvragen

Vul onderstaand formulier in