fbpx

Palliatieve thuiszorg

U heeft van uw arts gehoord dat u ongeneeslijk ziek bent, maar u wilt juist nu het maximale uit het leven halen? Palliatieve thuiszorg is zorg voor u en uw naasten. Het doel ervan is dat u deze periode zo goed mogelijk beleeft. Dit betekent ook dat u nog kunt doen wat u belangrijk vindt. Onze betrouwbare verzorgers stellen u centraal en geven u de aandacht en zorg die u verdient. 

Particuliere palliatieve verzorging

Palliatieve zorg is de zorg die u krijgt als genezen niet meer mogelijk is. 24-uurs zorg kan in deze periode helpen om de kwaliteit van uw leven te behouden en mogelijk te verbeteren. Is het uw wens om nog een mooie tijd door te brengen in uw eigen huis? Dan kunnen onze 24-uurs particuliere verzorgers optreden als professionele mantelzorgers. Ze stellen de zorgbehoefte van u en uw naasten centraal en helpen u op een waardige manier om het maximale uit deze periode te halen.

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar

24-uurs Zorgservice biedt vertrouwde en gespecialiseerde zorg aan u en uw naasten. Onze professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs Zorgservice staat de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met persoonlijke verzorging. Daarnaast biedt 24-uurs Zorgservice ook huishoudelijke hulp aan en zijn onze verzorgers ook nog eens goed gezelschap. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee voor een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener gewoon wat afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen

24-uurs zorgservice helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. 

Ga voor meer informatie over de kosten naar de pagina Financiering.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Kostenoverzicht aanvragen

Vul onderstaand formulier in