Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

24-uurs Zorgservice biedt zorg voor mensen die graag in hun eigen huis blijven wonen. De inwonende zorgverleners kunnen mantelzorgers ondersteunen. Zo kunnen cliënten langer in het comfort van hun eigen huis blijven wonen. Onze betrouwbare verzorgers stellen u centraal en geven u de aandacht en zorg die u verdient. 

Huishoudelijke hulp vanaf 24 uur per week

Inwonende zorgverlening is ideaal voor mensen die zo lang mogelijk in hun eigen omgeving willen blijven wonen. Verzorgers kunnen helpen bij persoonlijke verzorging en huishoudelijk hulp. De zorgverlener woont bij u in huis en biedt minimaal 24 uur ondersteuning per week.

Inwonende zorgverleners bieden onder andere ook ondersteuning bij het huishouden. Bijvoorbeeld bij huishoudelijk werk zoals schoonmaken, koken en boodschappen doen. Daarnaast kunnen ze huisdieren verzorgen (hond uitlaten). Zo bieden onze professionele mantelzorgers een combinatie van zorg en hulp in de huishouding

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar

De professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs zorgservice staan de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met persoonlijke verzorging. Daarnaast biedt 24-uurs Zorgservice ook huishoudelijke hulp aan en zijn onze verzorgers ook nog eens goed gezelschap. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener gewoon wat afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen

24-uurs zorgservice helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. 

Ga voor meer informatie over de kosten naar de pagina Financiering.

Wat voor zorg u ook kiest, onze zorgverleners kunnen altijd ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?