24-uurs Zorgservice inwonende zorgverlener

De zorgverlening van 24-uurs Zorgservice

Wij bieden diverse vormen en soorten zorg aan. Van 24-uurs inwonende zorg, maar ook mogelijk in combinatie met persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en verpleging. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen werken wij altijd met zorg op maat.

Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we samen uw zorgbehoefte vast waarna wij op zoek gaan naar de beste zorg voor uw situatie.

Het zorgaanbod van 24-uurs Zorgservice

Particuliere thuiszorg

Onze particuliere thuiszorgmedewerkers geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. U heeft een vaste zorgverlener waardoor u gemakkelijk een band opbouwt.

24-uurs zorg

Onze inwonende zorgverleners staan 24 uur per dag voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Thuiszorg bij dementie

Onze zorgverleners zijn gespecialiseerd in zorg bij dementie en weten als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht en -zorg zijn bij dementie. 

Ouderenzorg

24-uurs Zorgservice biedt diverse vormen van ouderenzorg aan. Particuliere ouderenzorg maakt het daarnaast mogelijk om mantelzorgers te ontlasten.

Zorg bij Parkinson

De ziekte van Parkinson kan een grote impact hebben op het leven van een patiënt en zijn naasten. 24-uurs Zorgservice heeft ervaring met de zorg die hierbij komt kijken.

Palliatieve thuiszorg

24-uurs Zorgservice biedt gespecialiseerde zorg wanneer uw arts heeft geïndiceerd dat genezing niet meer mogelijk is. Zo kunt u zo langer waardig in uw eigen huis blijven wonen.

Zorg bij Alzheimer

Onze zorgverleners zijn gespecialiseerd in zorg bij Alzheimer en weten als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht en -zorg zijn bij patiënten met Alzheimer. 

Zorg bij MS

De zorgverleners van 24-uurs Zorgservice zijn ervaren en 24 uur per dag beschikbaar. Ze ontzorgen patiënten en familieleden en passen zich aan aan uw zorgbehoefte en levensritme.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?