fbpx

Particuliere thuiszorg

Bij 24-uurs Zorgservice begrijpen we dat u graag in uw eigen huis wilt blijven wonen, in plaats van naar een verpleeghuis te gaan. Daarom bieden wij particuliere thuiszorg aan, speciaal ontworpen om u te ondersteunen in het behouden van uw onafhankelijkheid. Onze inwonende zorgverleners kunnen u helpen en tevens mantelzorgers ontlasten. Op deze manier kunt u langer genieten van het comfort en de vertrouwdheid van uw eigen huis. Onze betrouwbare zorgverleners stellen u centraal en geven u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

24-uurs professionele mantelzorgers

Bij 24-uurs Zorgservice kunt u rekenen op 24-uurs professionele mantelzorg. Dit betekent dat er slechts één of maximaal twee vaste zorgverleners bij u langskomen. U heeft volledige vrijheid en kunt zelf bepalen hoe de zorg eruitziet, op basis van uw wensen en behoeften. U heeft de regie in eigen handen en bepaalt zelf wie er voor u komt zorgen. 

 

Met particuliere thuiszorg van 24-uurs Zorgservice heeft u volledige controle. Er is geen tussenkomst van een overheidsinstantie nodig. U geeft ons de opdracht om de zorg te regelen, zowel voor uzelf als voor uw naasten, op de dagen en tijden die u wenst. U bent de contactpersoon, of u nu de cliënt bent of de mantelzorger. Met behulp van de uur- en maandtarieven kunt u zelf bepalen hoeveel zorg u wilt en kunt inkopen. Het is mogelijk om al vanaf 4 aaneengesloten uren per dag zorg in te schakelen, met een minimum van 24 uur per week. 

 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk administratieve taken uit handen worden genomen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw welzijn en dat van uw dierbaren. 

Het inkopen van particuliere zorg betekent dat u de controle hebt. De voordelen hiervan zijn aanzienlijk: u bent niet gebonden aan de regels van instanties en u heeft meer vrijheid om te bepalen hoeveel uur zorg u nodig heeft. Met de hulp van onze zorgconsulent spreekt u af op welke dag en tijdstip u de zorg wenst te ontvangen. In tegenstelling tot reguliere thuiszorg, waar dit nog weleens kan verschillen en waar u van tevoren niet precies weet wie er komt. 

 

Bij 24-uurs Zorgservice streven we ernaar om u de beste zorgervaring te bieden, waarbij uw comfort, keuzevrijheid en welzijn voorop staan. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de zorgoplossing te vinden die perfect bij uw situatie past. 

Hoe wij te werk gaan

Bij 24-uurs Zorgservice hanteren we een vriendelijke en persoonlijke aanpak om aan uw zorgbehoeften te voldoen. We nemen u graag mee door de stappen die we volgen: 

Vrijblijvende kennismaking:  

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin luisteren we naar uw zorgvraag en bespreken we uw behoeften en voorkeuren. Onze zorgconsultant komt gratis bij u langs om dit te bespreken. Zo kunnen we een goed beeld krijgen van uw situatie. 

Aan de slag:  

Na het kennismakingsgesprek gaan we voor u aan de slag. We gaan op zoek naar particuliere zorgverleners die precies passen bij uw zorgwensen en -behoeften. U staat altijd centraal, en daarom bieden wij zorg op maat aan. 

Uw zorgverlener kiezen:  

We stellen een selectie van twee tot drie geschikte verzorgers aan u voor. U krijgt de kans om kennis te maken met deze zorgverleners, zodat u zelf kunt beslissen wie uw zorgverlener wordt. Mocht er geen geschikte match zijn, dan gaan we verder zoeken. Het is belangrijk dat u een goede klik heeft met uw zorgverlener. 

De start van de zorg:  

Nadat u uw zorgverlener heeft gekozen, helpen we u met het afronden van het papierwerk. De financiering kan plaatsvinden via een persoonsgebonden budget, waar wij veel ervaring mee hebben en u indien gewenst bij kunnen helpen bij de aanvraag. Hierna kan de zorgverlening beginnen. Onze zorgconsultant houdt contact met u om te zien hoe het gaat en of alles naar wens verloopt. 

Passende oplossingen:  

Mocht het na verloop van tijd blijken dat er toch geen goede klik is tussen u en uw verzorger, dan zorgt 24-uurs Zorgservice voor een passende oplossing. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft. 

U houdt de regie in eigen handen

Nadat u voor 24-uurs Zorgservice heeft gekozen zal er eerst een persoonlijke intake bij u thuis plaatsvinden. Het intakegesprek kan op korte termijn worden gevoerd en wordt in overleg met u gepland. Na de intake gaan wij op zoek gaan naar de meest geschikte zorgverlener. We houden hierbij rekening met uw zorgbehoeften en  persoonlijke voorkeuren.

Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen meerdere zorgverleners aan u te kunnen voorstellen. U ontvangt een mail met daarin een profiel tekst met een foto van de geselecteerde zorgverlener(s). U mag aangeven of u met één of meerdere kandidaten wilt kennismaken. Dit is echter niet verplicht. Een kennismaking  duurt ongeveer 30/45 min en is helemaal kosteloos. Na de kennismaking maakt u een keuze. Daarna kan de zorgverlener starten.

Volgens de wet is het vastgesteld dat alleen gediplomeerde verpleegkundigen, voorbehouden zijn om bepaalde zorghandelingen te mogen uitvoeren. Mocht u verpleegkundige zorg nodig hebben, geeft u dat dan aan ons door. Wij hebben ook verpleegkundigen in dienst.

Onze reguliere zorgverleners mogen taken verrichten zoals : persoonlijke verzorging (wassen , aankleden), toiletbegeleiding, bereiden van maaltijden, evt. administratie, huishoudelijke taken, boodschappen, begeleiden naar activiteiten maar ook de dokter of fysio, het maken van een wandeling met of zonder hulpmiddelen en het bieden van gezelschap. Zij ontzorgen de mantelzorger en bieden hulp en zorg bij bijvoorbeeld mensen met Alzheimer, dementie maar ook chronische ziekten.

Door ouderdom, ziekte of na een operatie kunnen dagelijkse verrichtingen lastig voor u zijn. 24-uurs Zorgservice biedt daarom persoonlijke verzorging aan bij u thuis. Deze vorm van zorg kan bestaan uit één of meer van de volgende handelingen:

 • hulp bij in en uit bed gaan
 • aan- en uitkleden,
 • aantrekken steunkousen en schoenen
 • hulp bij het wassen of douchen
 • hulp bij het bereiden en eten van maaltijden
 • bed opmaken
 • medicatie aanreiken en ogen druppelen

Soms is er niet zozeer zorg nodig, maar meer een luisterend oor of iemand die je steunt. 24-uurs Zorgservice biedt ondersteunende of activerende begeleiding. Deze begeleiding kan variëren van gezelschap houden, samen boodschappen halen/koken, klusjes doen of samen op pad gaan. Onze zorgverleners  kunnen u ook begeleiden bij een bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts. Deze vorm van ondersteuning kan een uitkomst zijn voor oudere mensen die niet zo makkelijk meer zelfstandig iets ondernemen of moeite hebben om structuur in hun leven te houden. Ook voor mensen die snel vallen en zich daardoor niet meer zo zeker voelen.

Het huishouden is meer dan het stofzuigen van de woonkamer.
Onze zorgverleners helpen u met het schoonmaken van uw huis o.a.:

 • wassen, strijken en opvouwen
 • boodschappen halen
 • maaltijd klaar maken

Dementie en de ziekte van Alzheimer verlopen in verschillende stadia. In het eerste stadium hebben patiënten vaak last van vergeetachtigheid. Later komt hier vaak last met spreken en schrijven bij. Naarmate de ziekte vordert verliezen patiënten steeds meer de regie over het eigen leven. 24-uurs Zorgservice helpt u bij zorg bij dementie door structuur en zekerheid te creëren. Het volledige zorgplan is erop gericht om u of uw dierbare zo lang mogelijk thuis te laten wonen met een hoge kwaliteit van leven. Ook bij een CIZ 5 indicatie bij dementie kan thuis blijven wonen een mogelijkheid zijn.

Omgaan met nieuwe dingen is een uitdaging voor mensen met dementie. Dementie kan gepaard gaan met stemmingswisselingen, onzekerheid en wantrouwen. Dat is een van de redenen dat wij een vaste zorgverlener (max twee) voor u regelen. Dan is er altijd een vertrouwd persoon die uw situatie en moeilijkheden kent waardoor de zorgverlener adequaat en respectvol kan handelen.

Naast het bieden van de noodzakelijke zorg zullen de zorgverleners de tijd nemen om de structuur in het huishouden te continueren. Want waar dit eerst vanzelfsprekend was, kan er bij dementie begeleiding nodig zijn bij het doen van boodschappen, de was of eten koken


Wij bespreken graag samen welke begeleiding en zorg bij dementie er in uw situatie precies nodig is. Zo organiseren wij onze ondersteuning altijd op maat.

Persoonlijke zorg bij dementie. Houdt u van muziek? Tuinieren? Schilderen of tekenen? 24-uurs Zorgservice biedt ruimte voor extra persoonlijke aandacht, warmte en gezelligheid. Samen de krant lezen, muziek luisteren, fotoboeken inkijken en herinneringen ophalen zijn voorbeelden daarvan.

U kunt gebruik maken van onze waak- of slaapdiensten. De zorgverlener helpt u bijvoorbeeld met het toedienen van medicijnen, het verzorgen van een wond of toiletbezoek. Zo kunt u met een veilig gevoel de nacht ingaan. Ook voor mantelzorgers geeft het een gerust gevoel dat er ‘s nachts een vertrouwde zorgverlener aan huis is die over u waakt, terwijl zij zelf zorgeloos van de nodige nachtrust kunnen genieten.

In de laatste levensfase  kan palliatieve terminale zorg ingeschakeld worden. Zorgverleners van 24-uurs Zorgservice ondersteunen mensen die een ongeneeslijk ziekte hebben en hun naasten. Tijdens de laatste fase kunnen onze zorgverleners:

 • waken bij de patiënt (overdag en `s nachts)
 • hulp geven bij lichamelijke verzorging
 • emotionele steun verlenen (onder meer door een luisterend oor te zijn)
 • de partner of andere naasten bijstaan

Als de zorgvraag dat nodig maakt, leveren wij ook verpleging in de thuissituatie. Verpleegkundigen van 24-uurs Zorgservice kunnen onder andere de wonden verzorgen en injecties geven.

Een vaste uurtarief ( begeleiding/persoonlijke verzorging/huishouding) :

€45 per uur + €0,19 per gereden km.

Verpleegkundige zorg is een ander tarief en wordt aan de hand van de zorgvraag vastgesteld.

Vergoedingen:

 • via dezorgverzekering
 • PGB
 • particulier

Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van een PGB? Wij kunnen u begeleiden bij de aanvraag. Kijk hiervoor op onze pagina : hulp bij PGB aanvragen.

Hulp bij PGB aanvragen

Wanneer u in aanmerking komt voor zorg dan kunt u zelf de keuze maken om dit als ‘zorg in natura’ (ZIN) te ontvangen of in de vorm van een persoonsgebonden budget (PGB). Het verschil is groot; wanneer u een indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) heeft kunt u met een ZIN indicatie naar een verpleeghuis. Wilt u liever thuis blijven? Vaak kan dat met een PGB.

Het persoonsgebonden budget is een bedrag op jaarbasis waarmee u zelf de zorg die u nodig heeft kunt inkopen. U kiest zelf de zorgverleners en maakt zelf afspraken over de zorg die u wilt ontvangen. Zo krijgt u precies de zorg die u wenst en nodig heeft, op de door u gewenste tijden en dagen. U wordt budgethouder en bent degene die besluit hoe u de zorg organiseert. De hoogte van het bedrag dat u krijgt is afhankelijk van uw CIZ indicatie.

Om een PGB te ontvangen moet u een aantal dingen doen. Allereerst heeft u een indicatie nodig. Heeft u al een indicatie maar is deze niet meer toereikend voor uw zorgbehoefte? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een herindicatie. Dit betekent dat u een nieuw persoonsgebonden budget kunt aanvragen en mogelijk een hoger budget kunt gaan ontvangen.

Wij kunnen u ook helpen met de omzetting van ZIN naar een PGB. Afhankelijk van de hoogte van de verkregen indicatie komt er een bedrag beschikbaar. Dit geldbedrag is dan uw PGB waarmee u zelf de zorg kunt inkopen.

Voor hulp bij PGB aanvragen, een herindicatie van het PGB of een omzetting naar een PGB kunt u bij 24-uurs Zorgservice terecht voor advies en ondersteuning. Ook werken wij samen met diverse partijen die u heel gericht kunnen begeleiden.

Wij helpen u met het opstellen van een budgetplan. Het budgetplan heeft u nodig voor de verantwoording van uw PGB. Dit budgetplan is onderdeel van het zorgplan waarin u samen met de zorgverleners de zorg zo goed mogelijk regelt. Dit geeft u overzicht over de inhoud van uw zorg.

Indien wenselijk stellen wij voor u een zorgovereenkomst en zorgbeschrijving op voor het zorgkantoor en voor de Sociale Verzekeringsbank (SVB). De SVB beheert uw PGB. U als budgethouder blijft zelf verantwoordelijk voor het insturen van deze documenten.

Wanneer u hulp bij PGB aanvragen wenst, dan zorgen wij voor één vaste contactpersoon vanuit 24-uurs Zorgservice. Wij denken graag met u mee, u kunt bij ons terecht met al uw vragen.

Neemt u de zorg bij ons af dan zijn al deze diensten voor u als cliënt geheel gratis.

Mocht u alleen hulp nodig hebben bij een aanvraag dan betaald u voor onze ondersteuning een eenmalig bedrag van €300.

Wat voor zorg u ook kiest, onze zorgverleners kunnen altijd ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Kostenoverzicht aanvragen

Vul onderstaand formulier in