fbpx
24-uurs Zorgservice inwonende zorgverlener

24-uurs zorg aan huis

24-uurs Zorgservice biedt zorg voor mensen die graag in hun eigen huis blijven wonen. De inwonende zorgverleners kunnen mantelzorgers ondersteunen. Zo kunnen cliënten langer in het comfort van hun eigen huis blijven wonen. Onze betrouwbare verzorgers stellen u centraal en geven u de aandacht en zorg die u verdient.

24-uurs particuliere verzorgers

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en ervaren zorgverleners. Onze zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd, betrouwbaar en hebben ervaring in de (thuis-)zorg. Zij stellen uw zorgbehoefte centraal en bieden u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar

De professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs Zorgservice staan de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met persoonlijke verzorging. Daarnaast biedt 24-uurs Zorgservice ook huishoudelijke hulp aan in combinatie met persoonlijke verzorging en individuele begeleiding. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen

24-uurs Zorgservice helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. 

Ga voor meer informatie over de kosten naar de pagina Financiering.

Wat voor zorg u ook kiest, onze zorgverleners kunnen altijd ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Kostenoverzicht aanvragen

Vul onderstaand formulier in