fbpx
24-uurs Zorgservice inwonende zorgverlener

Particuliere thuiszorg in Reusel

24-uurs Zorgservice is actief in de regio Zuid-Nederland, ook in Reusel. We bieden zorg voor mensen die graag in hun eigen huis blijven wonen, in plaats van naar een verpleeghuis te gaan. Onze betrouwbare verzorgers stellen u centraal en geven u de aandacht en zorg die u verdient.

24-uurs professionele mantelzorgers

Op zoek naar 24-uurs zorg in Reusel? 24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners. Onze betrouwbare zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en hebben ervaring in de (thuis-)zorg. De particuliere verzorgers zijn in feite professionele mantelzorgers. Zij stellen uw zorgbehoefte centraal en bieden u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar

De professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs zorgservice staan de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met huishoudelijke hulp. Daarnaast zijn onze professionele mantelzorgers ook nog eens goed gezelschap. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener gewoon wat afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen

24-uurs Zorgservice helpt mensen die vaak in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. De professionele mantelzorgers kunnen ook uw naasten ondersteunen in hun zorgtaken. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. 

Ga voor meer informatie over de kosten naar de pagina Financiering.

Buitenlandse zorgverleners

In de thuiszorg wordt het steeds drukker, terwijl er steeds minder zorgverleners zijn. Hierdoor moeten verzorgers steeds sneller werken en hebben zij minder persoonlijke aandacht voor hun cliënten. Terwijl dat juist is waar veel cliënten behoefte aan hebben. Door te werken met veelal buitenlandse zorgverleners biedt 24-uurs Zorgservice hiervoor een oplossing.

Onze verzorgers komen vaak uit Polen, waar zij goed opgeleid zijn en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Zij zijn volledig gediplomeerd en ook gekwalificeerd om in Nederland te werken. 

Voordat zij naar Nederland komen worden ze goed voorbereid. Zo krijgen ook alle verzorgers een basiscursus Nederlandse taal en cultuur. Daarnaast spreken onze zorgverleners ook altijd Duits, Engels en/of Frans. Een taalbarrière blijkt daardoor ook nooit een probleem tussen de cliënt en de verzorger.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Kostenoverzicht aanvragen

Vul onderstaand formulier in