fbpx
Persoonlijke zorg oudere vrouw

Thuiszorg op maat

24-uurs Zorgservice gaat met u in gesprek om uw zorgbehoefte te achterhalen. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de perfecte zorgverlener voor uw situatie. Onze selectie stellen we vervolgens aan u voor. Vervolgens kiest u uw verzorger. Blijkt na een tijdje dat het toch niet helemaal klikt? Geen probleem! Dan gaan we gewoon opnieuw op zoek!

We starten met een vrijblijvende kennismaking

Om zo goed mogelijk aan uw zorgvraag te kunnen voldoen, gaan we eerst met u in gesprek. Het is belangrijk om te weten wat uw behoeften en voorkeuren voor de zorg zijn. Onze zorgconsultant komt gratis en vrijblijvend bij u langs om dit met u te bespreken.

Daarna gaat 24-uurs Zorgservice voor u aan de slag

We gaan op zoek naar particuliere zorgverleners die voldoen aan uw zorgwensen en -behoeften. U staat altijd centraal, daarom bieden wij altijd zorg op maat aan. 

U kiest uw (inwonende) zorgverlener

24-uurs Zorgservice stelt een selectie van twee tot drie geschikte verzorgers aan u voor. U maakt dan kennis met de zorgverleners en uiteindelijk beslist u wie uw zorgverlener wordt. Zit er geen geschikte match tussen? Dan zoeken we gewoon verder!

De zorgverlener gaat aan de slag

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een zorgverlener ronden we samen het papierwerk af. Financiering is mogelijk uit een persoonsgebonden budget. 24-uurs Zorgservice heeft hier veel ervaring mee en helpt u indien gewenst met de aanvraag. Hierna start de zorgverlening. Onze zorgconsultant blijft wel met u in contact om te kijken hoe het gaat. Blijkt na een tijdje dat het toch niet helemaal klikt tussen u en uw verzorger? Dan zorgt 24-uurs Zorgservice voor een oplossing!

Wat voor zorg u ook kiest, onze zorgverleners kunnen altijd ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen:

24-uurs professionele mantelzorgers

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners. Onze betrouwbare zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en hebben ervaring in de (thuis-)zorg. De particuliere verzorgers zijn in feite professionele mantelzorgers. Zij stellen uw zorgbehoefte centraal en bieden u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar

De professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs Zorgservice staan de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met huishoudelijke hulp. Daarnaast zijn onze professionele mantelzorgers ook nog eens goed gezelschap. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener gewoon wat afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen

24-uurs Zorgservice helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. De professionele mantelzorgers kunnen ook uw naasten ondersteunen in hun zorgtaken. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. 

Ga voor meer informatie over de kosten naar de pagina Financiering.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Kostenoverzicht aanvragen

Vul onderstaand formulier in