Professionele zorg bij Alzheimer

Alzheimer is een van de meest voorkomende vormen van dementie. Ruim 70% van de mensen met dementie woont thuis, vaak met behulp van mantelzorgers. Onze professionele zorgverleners kennen het ziekteverloop van de ziekte van Alzheimer en kunnen mantelzorgers perfect ondersteunen of ontlasten. Onze betrouwbare verzorgers stellen u centraal en geven u de aandacht en zorg die u verdient.

24-uurs professionele mantelzorgers

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners. Onze betrouwbare zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en hebben ervaring met de ziekte van Alzheimer. De particuliere verzorgers zijn professionele mantelzorgers. Zij kennen het ziekteverloop en houden hier rekening mee. Ze weten als geen ander dat het juist voor mensen met Alzheimer belangrijk is om comfortabel in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar

De professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs Zorgservice staan de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met huishoudelijke hulp. Daarnaast zijn onze professionele mantelzorgers ook nog eens goed gezelschap. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener gewoon wat afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen

24-uurs zorgservice helpt mensen die in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. Iedereen is uniek, daarom bieden wij altijd zorg op maat aan. De professionele mantelzorgers kunnen uw naasten ondersteunen in hun zorgtaken. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de thuiszorg vaak erg betaalbaar. 

Ga voor meer informatie over de kosten naar de pagina Financiering.

Wat voor zorg u ook kiest, onze zorgverleners kunnen altijd ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?