24-uurs Zorgservice ouderenzorg aan huis

Particuliere ouderenzorg

24-uurs Zorgservice biedt zorg voor ouderen die graag in hun eigen huis blijven wonen. De inwonende zorgverleners kunnen mantelzorgers ondersteunen. Zo kunnen cliënten langer in het comfort van hun eigen huis blijven wonen. Onze betrouwbare verzorgers stellen u centraal en geven u de aandacht en zorg die u verdient.

24-uurs professionele mantelzorgers

24-uurs zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners. Onze betrouwbare zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en hebben ervaring in de (thuis-)zorg. De particuliere verzorgers zijn professionele mantelzorgers. Zij stellen uw zorgbehoefte centraal en bieden u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.

Onze zorgverleners staan altijd voor u klaar

De professionele verplegers en verzorgers van 24-uurs Zorgservice staan de hele dag voor u klaar. Naast reguliere zorgtaken helpen zij u bijvoorbeeld met uw medicijnen of met huishoudelijke hulp. Daarnaast zijn onze professionele mantelzorgers ook nog eens goed gezelschap. Ze zijn altijd in voor een praatje en nemen u graag mee een dagje uit. Heeft u even behoefte aan wat meer privacy? Dan neemt de zorgverlener gewoon wat afstand en trekt zij zich even terug.

Blijf langer onbezorgd thuiswonen

24-uurs zorgservice helpt ouderen aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. De professionele mantelzorgers kunnen ook uw naasten ondersteunen in hun zorgtaken. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. 

Ga voor meer informatie over de kosten naar de pagina Financiering.

Wat voor zorg u ook kiest, onze zorgverleners kunnen altijd ondersteunen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?