24-uurs Zorgservice ouderenzorg aan huis

De juiste inwonende zorgverlener vinden

24-uurs Zorgservice gaat met u in gesprek om uw zorgbehoefte te achterhalen. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de perfecte zorgverlener voor uw situatie. Onze selectie stellen we vervolgens aan u voor. Vervolgens kiest u uw verzorger. Blijkt na een tijdje dat het toch niet helemaal klikt? Geen probleem! Dan gaan we gewoon opnieuw op zoek!

We starten met een vrijblijvende kennismaking

Om zo goed mogelijk aan uw zorgvraag te kunnen voldoen, gaan we eerst met u in gesprek. Het is belangrijk om te weten wat uw behoeften en voorkeuren voor de zorg zijn. Onze zorgconsultant komt gratis en vrijblijvend bij u langs om dit met u te bespreken.

Daarna gaat 24-uurs Zorgservice voor u aan de slag

We gaan op zoek naar particuliere zorgverleners die voldoen aan uw zorgwensen en -behoeften. Onze cliënt staat altijd centraal, daarom bieden wij altijd zorg op maat aan. 

U kiest uw (inwonende) zorgverlener

24-uurs Zorgservice stelt een selectie van twee tot drie geschikte verzorgers aan u voor. U maakt dan kennis met de zorgverleners en uiteindelijk beslist u wie uw zorgverlener wordt. Zit er geen geschikte match tussen? Dan zoeken we gewoon verder!

De zorgverlener gaat aan de slag

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een zorgverlener ronden we samen het papierwerk af. Financiering is mogelijk uit een persoonsgebonden budget. 24-uurs Zorgservice heeft hier veel ervaring mee en helpt u indien gewenst met de aanvraag. Hierna start de zorgverlening. Onze zorgconsultant blijft wel met u in contact om te kijken hoe het gaat. Blijkt na een tijdje dat het toch niet helemaal klikt tussen u en uw verzorger? Dan zorgt 24-uurs Zorgservice voor een oplossing!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?