Wat anderen zeggen over 24-uurs Zorgservice

In de tijd dat ik met Marta heb mogen samenwerken, heb ik haar leren kennen als een vakbekwame, energieke, hardwerkende, betrokken, intelligente, mondige, invoelende en trotse vakvrouw, die de overeengekomen afspraken en doelen zonder meer wist te realiseren.

Marta deed dit door samenwerking, inzet, overzicht, motivatie en niet te vergeten humor in te brengen en op de juiste momenten voor ontspanning en ook afstand te kiezen, waarmee zij voor de nodige rust en voor ruimte voor reflectie zorgde.

Marta bezit het vermogen om out of the box te denken waarmee zij elk probleem dat zich aan haar aandient naar een gepaste oplossing weet te leiden, waarbij zij tijd noch energie zal sparen om uiteindelijk gewoon te doen wat zij als haar taak ziet; voor haar klant te zorgen.

- Rob, Tilburg

Mijn moeder is zeer tevreden met de zorgverlening, Dziekuje!

- Michiel, Haarlem

Het was zo fijn te zien dat mam er verzorgd en netjes uitzag ☺️😀, en de verzorgende kookt erg lekker. Mam klinkt ook opgewekt aan de telefoon. We zijn heel tevreden met Magda 👍

- Sonja, Weert

Even wat feed-back. Alice is nu bijna een week bij mijn ouders en het gaat heel goed. Mijn ouders zijn niet de gemakkelijkste, maar de wissel van Zofia naar Alice is, voor ons, onverwacht soepel gegaan. Overigens zijn we super tevreden over hoe Zofia met onze ouders omging. 

Mijn vader heeft ook meer zorg nodig, maar hij accepteerde die niet. Zofia kreeg hem zo ver dat hij dat wel toestond. Een geweldige prestatie. Zoals gezegd, we zijn er van overtuigd dat Alice een prima vervangster is. Veel dank aan jou dat je zulke geweldige mensen hebt gevonden.

- Nienke & Geert, Sluis

Mijn vader vind het heel fijn dat jullie echt een persoonsgerichte organisatie zijn en dat de 5 voedingsmomenten per dag geen probleem zijn!

- Sacha, Waalwijk

Dankjewel werderom voor jullie goede service, erg blij mee…alles super geregeld. De verzorgende heeft mam weer helemaal goed op de been gekregen. Wij zijn erg tevreden.

- Gitte, Beneden Leeuwen

Door 24uurs Zorgservice hebben wij als familie ondersteuning bij de verzorging en het garanderen van de veiligheid voor mijn moeder. De zorghulp is vriendelijk en erg betrokken. Ook bij de organisatie zelf kan ik altijd terecht met al mijn hulpvragen. Ze denken echt mee. ❤️

- Zahiera, Eindhoven

Gosia doet het heel goed. Zij is heel verantwoordelijk voor mijn moeder. Super! Wij zijn tot meer dan tevreden

- Pascalline, Heerlen

Het gaat fantastisch. De regelmaat, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de zorg in de ochtend ons heel veel rust heeft gebracht.

- Joke & Jan, Hellevoetsluis

Het voortraject kost wel tijd. Maar toen alle goedkeuringen binnen waren heeft Marta het gelijk opgepakt. Alles verloopt uitstekend en wij zijn zeer tevreden. Helemaal top

- Tom, Ulft

Zeer tevreden over 24uurszorgservice. Hoog niveau verzorgend personeel.

- Jacintha van Ree, Maassluis

We zijn ontzettend blij en dankbaar aan 24uurszorgservice voor bijzonder goede hulp en zorg. Top bedrijf!

- Izabella, Den Haag

Marta heeft ons de gehele tijd bijgestaan in het zoeken naar een oplossing voor mijn moeder. Altijd goed bereikbaar en meedenkend, een grote aanbeveling.

- R. Kremers

Snel, professioneel, deskundig. Doen wat ze zeggen maar zeggen ook wat ze doen. Niet duur in vergelijking met andere aanbieders terwijl service en kwaliteit van zeer hoog niveau is.

- Didier, Maastricht

Sinds 1 december heeft mijn moeder hulp van 24uurs zorgservice en zij is aanzienlijk opgeknapt. Voorheen hadden wij zorg in natura, dit beviel mijn moeder totaal niet. Met dank aan Marta voor een zeer snelle en adequate oplossing.

- Marc, Andel

Keurig professioneel bedrijf. Heb een top ervaring met 24 -uurs zorgservice. Alle dingen worden goed. Uitgelegd en er is altijd goed contact met Marta.

- Malgorzata

Marta, je bent een geweldige vrouw. Jij weet precies wat een mens gelukkig maakt. Zofia is sinds vanmiddag bij mijn vader maar we hebben allen een goed gevoel bij jou keuze 👍👍. Je bent een schat ❤

 

- Inge, Geleen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?