24-uurs Zorgservice inwonende zorgverlener

De zorgverlening van 24-uurs Zorgservice

Ons doel is om cliënten in staat te stellen om langer in hun vertrouwde omgeving te laten wonen. Dit kan door middel van 24-uur zorg. Hierdoor krijgen u en uw naasten een fijn en vertrouwd gevoel.

Comfort en persoonlijke aandacht staan centraal

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners. Onze zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd, betrouwbaar en hebben ervaring in de (thuis-)zorg. Het is hun doel om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Dit doen ze door middel van veel persoonlijke aandacht. Onze verzorgers zijn er niet alleen voor zorgtaken, maar zijn ook voor een praatje of uitje.

24-uurs Zorgservice zoekt de juiste zorgverlener voor uw situatie

Om dit goed te kunnen doen gaan we eerst met u in gesprek, hierdoor kunnen we uw zorgbehoeften duidelijk in beeld brengen. Vervolgens stellen we een aantal passende zorgverleners aan u voor, waarna u een keuze maakt. Blijkt na een tijdje dat het toch niet helemaal klikt met de verzorger? Dan vindt onze zorgconsultant een andere zorgverlener. Net zolang totdat er wel een klik is. 

Meer weten over onze werkwijze? Klik dan op onderstaande link of neem contact met ons op.

Van huishoudelijke hulp tot 24-uurs inwonende thuiszorg

Wij bieden een volledig aanbod aan zorg. Hierbij gaan we altijd uit van uw zorgbehoefte. Wilt u meer weten over ons zorgaanbod? Klik dan op onderstaande link.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?