24-uurs Zorgservice ouderenzorg aan huis

De zorgverlening van 24-uurs Zorgservice

Het is ons doel om cliënten in staat te stellen om langer in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. We begrijpen dat niet iedereen er op zit te wachten om naar een verzorgingshuis te verhuizen. In dat geval kan het voor u en uw naasten een fijn gevoel zijn om te weten dat er ook verzorging mogelijk is in uw eigen huis.

Comfort en persoonlijke aandacht staan centraal

24-uurs Zorgservice werkt enkel met professionele en gediplomeerde zorgverleners. Onze betrouwbare zorgverleners zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en hebben ervaring in de (thuis-)zorg. Het is hun doel om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Dit doen ze door middel van veel persoonlijke aandacht. Onze verzorgers zijn er niet alleen voor zorgtaken, maar zijn ook altijd in voor een praatje of een uitje.

24-uurs Zorgservice zoekt de juiste zorgverlener voor uw situatie

Daarvoor gaan we eerst met u in gesprek, om uw zorgbehoefte duidelijk te krijgen. Vervolgens stellen we een aantal geschikte zorgverleners aan u voor, waarna u een keuze maakt. Blijkt na een tijdje dat het toch niet helemaal klikt met de verzorger? Dan gaat onze zorgconsultant gewoon aan de slag om een andere zorgverlener te vinden. Totdat de klik er wel is. Meer weten over onze werkwijze? Klik dan op onderstaande link.

Van huishoudelijke hulp tot 24-uurs inwonende thuiszorg

Wij bieden een volledig aanbod aan zorg. Hierbij gaan we altijd uit van de zorgbehoefte van een cliënt. Wilt u meer weten over ons zorgaanbod? Klik dan op onderstaande link.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?