fbpx

Wat doet 24-uurs Zorgservice

24-uurs Zorgservice is een partciuliere thuiszorg organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in 24-uurs inwonende zorgverleningwaarbij onze cliënten centraal staan. Wij staan voor persoonlijk contact en doen er alles aan om u de zorg te bieden die u nodig heeft. 

24-uurs Zorgservice biedt zorg aan huis

24-uurs Zorgservice gaat met u in gesprek om uw zorgbehoefte te achterhalen. Op basis daarvan gaan we op zoek naar de perfecte zorgverlener voor uw situatie. Onze selectie stellen aan u voor. En vervolgens kiest u uw verzorger. Blijkt na een tijdje dat het toch niet helemaal klikt? Geen probleem! Dan gaan we gewoon opnieuw op zoek!

Onze inwonende zorgverleners ontzorgen u en uw naasten

Ze hebben de aandacht en tijd voor u die u verdient. Hun aanwezigheid is vaak ook een geruststellende gedachte voor uw naasten. Op deze manier kunnen onze inwonende zorgverleners ook eventuele mantelzorgers ontlasten. Zo hebben uw familie en vrienden weer écht tijd voor u, zonder dat zij zich druk hoeven te maken om zorgtaken.

Van huishoudelijke hulp tot 24-uurs inwonende thuiszorg

Wij bieden een volledig aanbod aan zorg. Hierbij gaan we altijd uit van de zorgbehoefte van een cliënt. Wilt u meer weten over ons zorgaanbod? Klik dan op onderstaande link. Of neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Kostenoverzicht aanvragen

Vul onderstaand formulier in