24-uurs Zorgservice zorgverlener met cliënt

We starten met een kennismaking

Om zo goed mogelijk aan uw zorgvraag te kunnen voldoen, gaan we eerst met u in gesprek. Het is belangrijk om te weten wat uw behoeften en voorkeuren voor de zorg zijn. Onze zorgconsultant komt gratis en vrijblijvend bij u langs om dit met u te bespreken.

Het kennismakingsgesprek

Het vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek vindt plaats bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. We bespreken uw behoeften en wensen, en aan de hand daarvan informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden.

Intakeformulier

Tijdens het kennismakingsgesprek vult onze zorgconsultant samen met u het intakeformulier in. Met behulp van dit formulier wordt het voor de zorgconsultant duidelijk wat uw zorgbehoefte is. Daarnaast stelt zij ook vast welke werktijden u voor ogen heeft voor onze zorgverlener. We passen onze zorgverlening daarop aan, en bieden zorg op maat.

Afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op, het kennismakingsgesprek kost niets en u zit nergens aan vast. Laat in onderstaand formulier uw contactgegevens achter en omschrijf kort waar u meer over wilt weten. Dan neemt onze zorgconsultant zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?