24-uurs Zorgservice zorgverlener met cliënt

We starten met een kennismaking

Om zo goed mogelijk aan uw zorgvraag te kunnen voldoen, gaan we eerst met u in gesprek. Het is belangrijk om te weten wat uw behoeften en voorkeuren voor de zorg zijn. Onze zorgconsultant komt vrijblijvend bij u langs om dit te bespreken.

Waar vindt het kennismakingsgesprek plaats?

Het vrijblijvende kennismakingsgesprek vindt plaats bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. We bespreken uw behoeften en wensen, en aan de hand daarvan informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden.

Intakeformulier

Tijdens het kennismakingsgesprek vult onze zorgconsultant samen met u het intakeformulier in. Met behulp van dit formulier wordt het voor de zorgconsultant duidelijk wat uw zorgbehoefte is. Daarnaast stelt zij ook in overleg vast welke werktijden voor u het beste uitkomen. Met deze informatie kunnen we u zorg op maat bieden.

Afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op, het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Laat in onderstaand formulier uw contactgegevens achter en omschrijf kort waar u meer over wilt weten. Dan neemt onze zorgconsultant zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?